Перейти до вмісту
Головна » Чай з шипшиною та горіхами

Чай з шипшиною та горіхами

    Чай з шипшиною та горіхами

    «Діаменю» рецепт “Чай з шипшиною та горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,1 ХО
    2 ккал

    Інгредієнти

    – 1 ст.л.чорного чаю
    – 30 г волоських горіхів
    – кориця – на смак
    – 50 г сухої шипшини

    Покрокове приготування чаю з шипшиною

    Крок 1

    Волоські горіхи трохи обсмажую на сковороді до золотистого кольору. Додаю в чайник для заварювання. Туди ж всипаю мелену корицю.

    Крок 2

    Сушену шипшину промиваю і також додаю в чайник. Можна використовувати та свіжі ягоди шипшини.

    Крок 3

    Стручкову квасолю нарізаю шматочками та відправляю в сковороду. Обсмажені овочі додаю до каструлі. Варю 4-5 хвилин на малому вогні.

    Крок 4

    У ситечко чайника додаю заварювання. Заливаю окропом і даю настоятися хвилин 5-7. Ароматний чай готовий

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Чай з шипшиною та горіхами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *