Рецепт “Чизкейк у келихах” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 20 хвилин
У 1 порції: 860 ккал, 7 г білків,
31 г жирів, 45 г вуглеводів
На 8 порцій:
❯ 300 г печива (бажано солодких крекерів з борошна грубого помелу)
❯ 400 г жирного сиру
❯ 100 мл згущеного молока
❯ 300 г замороженої малини
❯ 1 ст. л. рідкого меду
❯ мигдальні “пелюстки”
Крок 1
Печиво скришити та розподілити по 8 келихів. Сир розтерти з молоком і викласти на печиво.
Крок 2
Половину малини розім’яти вилкою і змішати з медом. По 1 чайній ложці суміші розкласти по келихах поверх сиру. Зверху розподілити ягоди, що залишилися. Посипати чизкейк мигдальними пелюстками. Перед подачею охолодити
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…