Рецепт “Десерт із кускусу з ягодами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 420 ккал, 10 г білків,
13 г жирів, 65 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 200 мл молока
❯ 100 мл води
❯ 1 склянка кускусу
❯ 4 ст. л. рідкого меду
❯ 2 ст. л. кокосової стружки
❯ 1 яйце
❯ 150 г свіжих або заморожених лісових ягід
❯ вершкове масло для змащування формочок
❯ кокосова стружка для посипання формочок
Крок 1
Молоко налити в каструлю, додати воду та довести до кипіння. Зняти каструлю з вогню, всипати в гарячу рідину кускус. Додати мед, кокосову стружку та ретельно перемішати. Дати суміші охолонути.
Крок 2
Яйце збити віночком і ввести в круп’яну суміш, що остигнула. В останню чергу всипати свіжі чи заморожені ягоди та акуратно все перемішати
Крок 3
Нагріти духовку до 170 °. Порційні формочки добре змастити вершковим маслом і присипати кокосовою стружкою.
Підготовлену суміш розкласти формочками та запікати 20–30 хв до рум’яної скоринки. Подати десерт можна як теплим, так і та холодним.
Кускус – це приготована особливим способом пшенична крупа, схожа на манку.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…