Рецепт “Десерт із пряниками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 години 20 хвилин
На 8 порції:
– 3 великі кисло-солодкі яблука
– 3 ст. л. цукру
– 150 г шоколадних пряників
– 500 мл вершків 33%-ної жирності
– 100 г цукрової пудри
– шоколадні фігурки або стружка
– листочки м’яти для прикраси
Крок 1
Яблука загорнути у фольгу та запікати до готовності в гарячій духовці. Дати трохи охолонути, очистити, м’якуш розім’яти вилкою та перемішати з цукром.
Крок 2
Пряники скришити або натерти на великій тертці. Для крему вершки збити міксером із цукровою пудрою до отримання густої пишної маси однорідної консистенції.
Крок 3
У креманки викласти шарами крем, пряники, яблука, знову пряники, крем, яблука, пряники та крем. Прибрати у холодильник на 2 год. Перед подачею прикрасити шоколадом та м’ятою.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…