Рецепт “Десерт касатта” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 9 годин
У 1 порції: 747 ккал, 17 г білків,
28 г жирів, 79 г вуглеводів
На 10 порцій:
❯ 800 г сиру
❯ 125 г цукрової пудри
❯ 4 ст. л. рубаного шоколаду
❯ 100 г цукатів
❯ 200 г бісквітного печива
❯ 3 ст. л. цукрового сиропу
❯ 2 ст. л. апельсинового лікеру
❯ 350 г марципанової маси
❯ мигдальне масло
Крок 1
Печиво стовкти. Форми для десерту змастити олією, розподілити за ними 1/2 печива та збризкати його 1/2 сиропу та лікеру. Сир розтерти з цукрової пудрою, додати шоколад, цукати та викласти на печиво. Накрити печивом, що залишилося, збризкати сиропом, лікером та помістити у холодильник на 20 хв.
Крок 2
Десерт перекинути на тарілки та накрити шаром марципанової маси. Обернувши харчовою плівкою, помістити в холодильник на 8 год.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…