Рецепт “Десерт касатта” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 9 годин
У 1 порції: 747 ккал, 17 г білків,
28 г жирів, 79 г вуглеводів

Інгредієнти

На 10 порцій:
❯ 800 г сиру
❯ 125 г цукрової пудри
❯ 4 ст. л. рубаного шоколаду
❯ 100 г цукатів
❯ 200 г бісквітного печива
❯ 3 ст. л. цукрового сиропу
❯ 2 ст. л. апельсинового лікеру
❯ 350 г марципанової маси
❯ мигдальне масло

Покроковий процес приготування десерту касатта

Крок 1

Печиво стовкти. Форми для десерту змастити олією, розподілити за ними 1/2 печива та збризкати його 1/2 сиропу та лікеру. Сир розтерти з цукрової пудрою, додати шоколад, цукати та викласти на печиво. Накрити печивом, що залишилося, збризкати сиропом, лікером та помістити у холодильник на 20 хв.

Крок 2

Десерт перекинути на тарілки та накрити шаром марципанової маси. Обернувши харчовою плівкою, помістити в холодильник на 8 год.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Десерт касатта. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

2 дні ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

2 дні ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

3 дні ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

3 дні ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

3 дні ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

3 дні ago