Рецепт “Десерт з ківі та кокосовим кремом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 хвилин
У 1 порції: 520 ккал, 31 г білків,
28 г жирів, 57 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 6 стиглих ківі
❯ 3–4 ст. л. рідкого меду
❯ 2 ч. л. соку лайма
❯ 500 мл молока
❯ 1 пакетик пудингу зі вершковим смаком
❯ 4 ст. л. цукру
❯ 300 мл вершків жирністю 33 %
❯ 2 ст. л. кокосової стружки
❯ 2 ст. л. кокосового лікеру (за бажанням)
Крок 1
Фрукти вимити та очистити від шкірки. М’якуш п’яти плодів розім’яти виделкою в пюре з медом і соком лайма. ківі, Що Залишився, нарізати невеликими шматочками та додати у пюре. Суміш ненадовго помістити в холодильник.
Крок 2
Порошок для пудингу розвести у 100 мл молока. Молоко, що залишилося, налити в каструлю, всипати цукор і довести до кипіння на слабкому вогню. Додати розведений порошок і при постійному помішуванні варити пудинг прибл. 2 хв, поки він не загусне.
Крок 3
Вершки добре охолодити та збити міксером у міцну піну. Додати кокосову стружку та за бажанням лікер. Невеликими порціями (по столовій ложці) підмішати охолоджений пудинг.
Крок 4
Кокосовий крем розкласти по широким келихам або креманкам і залити фруктовою масою. За бажанням прикрасити десерт листочками м’яти.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…