Рецепт “Домашні мюслі-батончики” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
На 8 порцій:
❯ по 100 г фініків, кураги, родзинок, сушеної вишні
❯ 100 г очищених волоських горіхів
❯ 100 г вівсяних пластівців
❯ 2 ст. л. меду
❯ 2 ст. л. апельсинового соку
❯ 1 ст. л. рослинної олії
Крок 1
Сухофрукти вимити, покласти в невелику каструлю, залити окропом. Каструлю укутати та залишити на 20 хв. Потім сухофрукти подрібнити у блендері
Крок 2
Вівсяні пластівці викласти на лист і запікати до золотистого кольору при 160°. Горіхи дрібно посікти. Сухофрукти перемішати з медом, пластівцями та апельсиновим соком.
Крок 3
Деко вистелити папером і змастити олією. Викласти приготовлену масу, розрівняти, накрити іншим аркушем паперу та запікати 30 хв. при 160°. Дати охолонути та нарізати.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…