Перейти до вмісту
Головна » Домашні мюслі-батончики

Домашні мюслі-батончики

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Домашні мюслі-батончики” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ по 100 г фініків, кураги, родзинок, сушеної вишні
    ❯ 100 г очищених волоських горіхів
    ❯ 100 г вівсяних пластівців
    ❯ 2 ст. л. меду
    ❯ 2 ст. л. апельсинового соку
    ❯ 1 ст. л. рослинної олії

    Покроковий процес приготування домашніх мюслів
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Сухофрукти вимити, покласти в невелику каструлю, залити окропом. Каструлю укутати та залишити на 20 хв. Потім сухофрукти подрібнити у блендері

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Вівсяні пластівці викласти на лист і запікати до золотистого кольору при 160°. Горіхи дрібно посікти. Сухофрукти перемішати з медом, пластівцями та апельсиновим соком.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Деко вистелити папером і змастити олією. Викласти приготовлену масу, розрівняти, накрити іншим аркушем паперу та запікати 30 хв. при 160°. Дати охолонути та нарізати.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Домашні мюслі-батончики. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *