Рецепт “Домашній зефір із яблук” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
На 8 порцій:
❯ 400 г яблук
❯ 550 г цукру
❯ 1 ч. л. ванільного цукру
❯ 8 г агар-агару
❯ 170 мл будь-якого сиропу
❯ 2 яєчні білки
❯ 4 ст. л. цукрової пудри
Крок 1
Для приготування пюре яблука запікати у духовці до повної готовності. Дати охолонути, вибрати ложкою м’якуш
і зробити з неї пюре за допомогою блендера. Додати 250 г цукру, ванільний цукор і добре перемішати.
Крок 2
Агар-агар замочити, потім розпустити у невеликій кількості води. Цукор, що залишився залити 160 мл гарячої води,
додати сироп і варити навколо 5 хв. Зняти з вогню та підмішати агар-агар.
Крок 3
Яєчні білки збити та невеликими порціями підмішати в яблучне пюре.
Крок 4
У масу, що вийшла тонким цівком влити гарячий сироп і збивати до отримання цупкого крему.
Крок 5
Готовим кремом наповнити кондитерський мішок і відсадити на рівну поверхню (пластикову або скляну) невеликі “пірамідки” – половинки зефіру.
Крок 6
Вироби на 24 години залишити підсихати при кімнатній температурі. Підсохлі вироби з’єднати попарно солодким кремом або варенням на смак. Подати, посипавши цукровою пудрою.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…