Перейти до вмісту
Головна » Домашній зефір із яблук

Домашній зефір із яблук

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Домашній зефір із яблук” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 400 г яблук
    ❯ 550 г цукру
    ❯ 1 ч. л. ванільного цукру
    ❯ 8 г агар-агару
    ❯ 170 мл будь-якого сиропу
    ❯ 2 яєчні білки
    ❯ 4 ст. л. цукрової пудри

    Покроковий процес приготування домашнього зефіру

    Крок 1

    Для приготування пюре яблука запікати у духовці до повної готовності. Дати охолонути, вибрати ложкою м’якуш
    і зробити з неї пюре за допомогою блендера. Додати 250 г цукру, ванільний цукор і добре перемішати.

    Крок 2

    Агар-агар замочити, потім розпустити у невеликій кількості води. Цукор, що залишився залити 160 мл гарячої води,
    додати сироп і варити навколо 5 хв. Зняти з вогню та підмішати агар-агар.

    Крок 3

    Яєчні білки збити та невеликими порціями підмішати в яблучне пюре.

    Крок 4

    У масу, що вийшла тонким цівком влити гарячий сироп і збивати до отримання цупкого крему.

    Крок 5

    Готовим кремом наповнити кондитерський мішок і відсадити на рівну поверхню (пластикову або скляну) невеликі “пірамідки” – половинки зефіру.

    Крок 6

    Вироби на 24 години залишити підсихати при кімнатній температурі. Підсохлі вироби з’єднати попарно солодким кремом або варенням на смак. Подати, посипавши цукровою пудрою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Домашній зефір із яблук. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *