Перейти до вмісту
Головна » Мармелад на агар-агарі

Мармелад на агар-агарі

    Мармелад на агар-агарі

    «Діаменю» рецепт “Мармелад на агар-агарі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    58 ккал

    Інгредієнти

    – 700 г вишні
    – цукрозамінник – на смак
    – по 25 мл води та вишневого соку
    – 8 г агар-агару

    Покроковий процес приготування мармеладу

    Крок 1

    Вишню мою, видаляю кісточки. Подрібнюю у блендері у пюре, протираю через сито. Заливаю в товстостінну каструлю, додаю цукрозамінник.

    Крок 2

    Доводжу до кипіння і варю, помішуючи, на малому вогні одну-дві хвилини.

    Крок 3

    Агар-агар заливаю водою з вишневим соком, який стік після видалення кісточок. Додаю агар-агар до пюре. Варю на малому вогні, помішуючи, п’ять хвилин.

    Крок 4

    Знімаю з вогню та даю трохи охолонути. Виливаю вишневу масу в силіконові формочки та ставлю в холодильник до застигання.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Мармелад на агар-агарі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *