Перейти до вмісту
Головна » Солодкий вишневий суп з равіолями

Солодкий вишневий суп з равіолями

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Солодкий вишневий суп з равіолями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 хвилин
    У 1 порції: 375 ккал, 7 г білків,
    7 г жирів, 73 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6-8 порцій:
    ❯ 400 г вишень
    ❯ 1 неповна склянка борошна
    ❯ 2 яйця
    ❯ 2 ст. л. розтопленого вершкового масла
    ❯ дрібка солі
    ❯ 2 л вишневого соку
    ❯ 1 ст. л. крохмалю
    ❯ 1/2 склянки цукру

    Покроковий процес приготування вишневого супу

    Крок 1

    Приготувати равіолі. Ягоди вимити та видалити кісточки. з борошна, 1 яйця, 40 мл холодної води, олії та солі замісити тісто. Розділити тісто на дві частини та розкотити на посипаному борошном робітнику поверхні у тонкі пласти. Один пласт змастити яйцем, що залишилося, викласти 2/3 вишень окремими гірками та накрити другим пластом. Тісто навколо начинки притиснути та розрізати на квадратики так, щоб начинка виявилася посередині.

    Крок 2

    Завантажити вироби з тіста в киплячу підсолену воду і варити, поки вони не спливуть на поверхню. Ті, що залишилися вишні розім’яти, залити вишневим соком і варити 5-6 хв. Відвар загустити крохмалем, розведеним на 2 стіл. ложки холодної води. Додати цукор, при постійному помішуванні довести до кипіння і зняти з вогню. Остудити та подати з равіолями.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Солодкий вишневий суп з равіолями. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *