Перейти до вмісту
Головна » Вишневий лимонад із м’ятою

Вишневий лимонад із м’ятою

    Вишневий лимонад із м'ятою

    «Діаменю» рецепт “Вишневий лимонад із м’ятою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    25 ккал

    Інгредієнти

    – 1,5 л води
    – 200 г вишні
    – 1 лимон
    – 6 листків м’яти
    – Стевіозид – на смак

    Покрокове приготування вишневого лимонаду

    Крок 1

    Готую м’ятну воду. Листя м’яти промиваю. У каструлю наливаю воду, додаю листя м’яти та стевіозид. Доводжу до кипіння

    Крок 2

    Вишню мою та видаляю з неї кісточки. Додаю до м’ятної води вишню та половину нарізаного лимона разом з
    шкіркою. Залишаю на годину. Потім лимонад проціджують

    Крок 3

    Решту половини лимона ріжу тонкими кружальцями та відправляю в глечик з лимонад. Вишневий лимонад готовий! Подаю його охолодженим із часточками лимона. Зберігаю домашній лимонад у холодильнику

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Вишневий лимонад із м’ятою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *