Перейти до вмісту
Головна » Вершково – вишневе морозиво

Вершково – вишневе морозиво

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Вершково – вишневе морозиво” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 4 години 20 хвилин
    У 1 порції: 360 ккал, 21 г білків,
    19 г жирів, 14 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    350 г вишні
    2 яєчні жовтки
    100 г цукру
    300 мл вершків
    3 яєчні білки
    80 г цукрової пудри
    1 ст. л. соку лимона

    Покроковий процес приготування морозива

    Крок 1

    Вишні вимити та видаливши кісточки, подрібнити блендером у пюре. 2 яєчні жовтки збити зі 100 г цукру.

    Крок 2

    Вершки довести майже до кипіння і тонким струмком влити в жовткову масу, безперервно помішуючи. Нагрівати суміш, не доводячи до кипіння, 4 хв. Перелити в миску, дати охолонути до кімнатної температури, потім прибрати в холодильник.

    Крок 3

    У каструлю налити вершки, додати 100 г цукру, ванільний цукор на смак, варити на слабкому вогні 30 хв, остудити та збити міксером.

    Крок 4

    3 яєчні білки збити з 80 г цукрової пудри. Додати 1 стіл. ложку соку лимона. З’єднати білкову масу зі збитими вершками. Затягнути миску з пломбіром харчовою плівкою та помістити в морозильну камеру на 3 год.

    Крок 5

    Столовою ложкою викладати в контейнер для заморожування вишневе по черзі та ванільне морозиво. Прибрати в морозильну камеру для загусання.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Вершково – вишневе морозиво. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *