«Діаменю» рецепт “Домашнє мохіто” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
7 ккал
– 2 лайми
– 2 гілочки м’яти
– 1 л холодної газованої води
– стевіозид та лід – на смак
Крок 1
Лайм мою і нарізаю кружальцями. М’яту нарізаю довільно. У ступці чи склянці розтираю лайм з м’ятою та підсолоджувачем.
Крок 2
Викладаю суміш у графин, заливаю холодною газованою водою. Даю настоятися у холодильнику не менш як годину
Крок 3
Перед подачею додаю кубики льоду та прикрашаю шматочками лайма та листочками м’яти.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…