«Діаменю» рецепт “Домашнє мохіто” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
7 ккал
– 2 лайми
– 2 гілочки м’яти
– 1 л холодної газованої води
– стевіозид та лід – на смак
Крок 1
Лайм мою і нарізаю кружальцями. М’яту нарізаю довільно. У ступці чи склянці розтираю лайм з м’ятою та підсолоджувачем.
Крок 2
Викладаю суміш у графин, заливаю холодною газованою водою. Даю настоятися у холодильнику не менш як годину
Крок 3
Перед подачею додаю кубики льоду та прикрашаю шматочками лайма та листочками м’яти.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…