Перейти до вмісту
Головна » Домашнє мохіто

Домашнє мохіто

    Домашнє мохіто

    «Діаменю» рецепт “Домашнє мохіто” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    7 ккал

    Інгредієнти

    – 2 лайми
    – 2 гілочки м’яти
    – 1 л холодної газованої води
    – стевіозид та лід – на смак

    Покрокове приготування мохіто

    Крок 1

    Лайм мою і нарізаю кружальцями. М’яту нарізаю довільно. У ступці чи склянці розтираю лайм з м’ятою та підсолоджувачем.

    Крок 2

    Викладаю суміш у графин, заливаю холодною газованою водою. Даю настоятися у холодильнику не менш як годину

    Крок 3

    Перед подачею додаю кубики льоду та прикрашаю шматочками лайма та листочками м’яти.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Домашнє мохіто. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *