Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Еклери” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

Для тесту:
– 30 г гарбузового борошна
– 1 ч. л. ксантанової камеді
– дрібка солі
– 75 мл гарячої води
– 1 яйце
Для начинки:
– по 10 г зелені щавлю, кропу та петрушки
– 1 відварене яйце
– 100 г знежиреного низькобілкового сиру
– дрібка солі

Процес приготування еклерів

Крок 1

Гарбузове борошно змішати з ксантановою камеддю та сіллю. Додати гарячу воду та перемішати ложкою до однорідності. Залишити при кімнатній температурі до остигання. Додати яйце. Збити до кремоподібної структури.

Крок 2

Збити до кремоподібної структури. За допомогою кондитерського мішка сформувати еклери (6 штук). Поставити в розігріту до 200 град. духовку на 25 хв. Не відкривати духовку під час випікання!

Крок 3

Остудити. Для начинки змішати подрібнену зелень, нарізане кубиками яйце, сир, сіль. Розрізати еклери вздовж, покласти начинку та з’єднати. За один прийом їжі можна з’їсти 2 еклери.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Еклери. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

14 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

15 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

2 дні ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

2 дні ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

2 дні ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

2 дні ago