Калорійність

Фарширована картопля

Рецепт “Фарширована картопля” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 25 хвилин
У 1 порції: 410 ккал, 18 г білків,
25 г жирів, 25 г вуглеводів

Інгредієнти

На 4 порції:
❯ 8 великих бульб картоплі, відварених цілком у шкірці
❯ 4 мисливські ковбаски
❯ 4 стебла зеленої цибулі
❯ 5 ст. л. тертого сиру
❯ мелена паприка
❯ 120 г сиру камамбер
❯ сіль
❯ мелений чорний перець

Покроковий процес приготування фаршированої картоплі

Крок 1

Розрізати кожну бульбу картоплі навпіл. Ложкою вибрати частину м’якоті, розім’яти її вилкою і змішати з тертим сиром, дрібнорубаною цибулею, шматочками ковбасок та щіпкою паприки

Крок 2

Нафарширувати масою половинки картоплі, накрити їх скибочками сиру камамбер, злегка посолити, поперчити та запікати 10–15 хв при 180°.

Сьогодні ми дізналися як готується Фарширована картопля. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago