Перейти до вмісту
Головна » Фарширована картопля

Фарширована картопля

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Фарширована картопля” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 25 хвилин
    У 1 порції: 410 ккал, 18 г білків,
    25 г жирів, 25 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 8 великих бульб картоплі, відварених цілком у шкірці
    ❯ 4 мисливські ковбаски
    ❯ 4 стебла зеленої цибулі
    ❯ 5 ст. л. тертого сиру
    ❯ мелена паприка
    ❯ 120 г сиру камамбер
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування фаршированої картоплі

    Крок 1

    Розрізати кожну бульбу картоплі навпіл. Ложкою вибрати частину м’якоті, розім’яти її вилкою і змішати з тертим сиром, дрібнорубаною цибулею, шматочками ковбасок та щіпкою паприки

    Крок 2

    Нафарширувати масою половинки картоплі, накрити їх скибочками сиру камамбер, злегка посолити, поперчити та запікати 10–15 хв при 180°.

    Сьогодні ми дізналися як готується Фарширована картопля. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *