Перейти до вмісту
Головна » Ковбаски запечені з яблуками та цибулею

Ковбаски запечені з яблуками та цибулею

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Ковбаски запечені з яблуками та цибулею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 540 ккал, 15 г білків,
    31 г жирів, 46 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 червоні цибулини
    ❯ 4 яблука вимити
    ❯ 2 ст. л. вершкового масла
    ❯ 150 мл сидру
    ❯ 100 мл м’ясного бульйону.
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 2 ст. л. коричневого цукру
    ❯ 2 ст. л. сушеного чебрецю

    Покроковий процес приготування запечених ковбасок

    Крок 1

    Цибулини очистити, нарізати півкільцями. Яблука вимити та, видаливши серцевину, нарізати невеликими шматочками.

    Крок 2

    Нагріти на сковороді вершкове масло та обсмажувати на ньому цибулю 2 хв, помішуючи. Додати яблука та обсмажувати ще 2 хв. Влити 150 мл сидру та 100 мл м’ясного бульйону. Приправити солі та меленим чорним перцем на смак, посипати 1 стіл. ложкою коричневого цукру та готувати 3–5 хв на середньому вогні.

    Крок 3

    Нагріти духовку до 180 °. 8 ковбасок для смаження викласти на змащене жиром деко і запікати в духовці 15 хв. Викласти на ковбаски цибулю з яблуками, тушковані в сидрі. Посипати 2 стол. ложками сушеного чебрецю
    та 1 стіл. ложкою коричневого цукру, помістити в духовку та запікати 25–30 хв, збільшивши температуру до 190°.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Ковбаски запечені з яблуками та цибулею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *