Рецепт “Фаршировані кальмари” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 380 ккал, 28г білків,
18 г жирів, 26 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 4 тушки кальмарів, готових до кулінарної обробки
❯ 100 г хлібних крихт
❯ по 2 ст. л. рубаної петрушки, базиліка та зеленої цибулі
❯ 2 зубчики часнику
❯ щіпка меленого перцю чилі
❯ 2 філе анчоуса
❯ терта цедра 1 лимона
❯ 2 ст. л. тертого пармезану
❯ оливкова олія
❯ 200 г помідорів чері
Крок 1
Щупальці кальмарів відрізати та дрібно порубати. Часник очистити та потовкти. Анчоуси дрібно нарізати. Помідори вимити, обсушити та нарізати половинками
Крок 2
Для начинки хлібні крихти змішати із зеленню, додати часник, перець, цедру та анчоуси, підмішати рубані щупальця, пармезан, влити трохи олії та перемішати. Тушки наповнити масою і скріпити дерев’яними шпажками.
Крок 3
Нагріти духовку до 200 °. На пательні обсмажувати підготовлені кальмари по 2 хв з кожного боку. Перекласти у форму для запікання. Додати помідори та запікати 10 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…