Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Фаршировані печериці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– 4 великих печериці
– 1 яйце
– 20 г мигдального борошна
– сіль
– мелений перець і шамбала – на смак
Крок 1
Ніжки грибів дрібно нарізати. Посолити їх та капелюшки. Додати перець та шамбалу. Збити яйце з мигдальним борошном. Додати нарізані гриби. Перемішати та наповнити капелюшки.
Крок 2
Викласти у форму. Запікати в духовці при температурі 200 град. протягом 30 хвилин.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…