Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Фаршировані печериці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

– 4 великих печериці
– 1 яйце
– 20 г мигдального борошна
– сіль
– мелений перець і шамбала – на смак

Процес приготування фаршированих печериць

Крок 1

Ніжки грибів дрібно нарізати. Посолити їх та капелюшки. Додати перець та шамбалу. Збити яйце з мигдальним борошном. Додати нарізані гриби. Перемішати та наповнити капелюшки.

Крок 2

Викласти у форму. Запікати в духовці при температурі 200 град. протягом 30 хвилин.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Фаршировані печериці. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago