Перейти до вмісту
Головна » Фаршировані печериці

Фаршировані печериці

    Фаршировані печериці

    Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Фаршировані печериці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – 4 великих печериці
    – 1 яйце
    – 20 г мигдального борошна
    – сіль
    – мелений перець і шамбала – на смак

    Процес приготування фаршированих печериць

    Крок 1

    Ніжки грибів дрібно нарізати. Посолити їх та капелюшки. Додати перець та шамбалу. Збити яйце з мигдальним борошном. Додати нарізані гриби. Перемішати та наповнити капелюшки.

    Крок 2

    Викласти у форму. Запікати в духовці при температурі 200 град. протягом 30 хвилин.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Фаршировані печериці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *