Перейти до вмісту
Головна » Тістечка з мигдальним кремом

Тістечка з мигдальним кремом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Тістечка з мигдальним кремом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 година 10 хвилин
    У 1 порції: 140 ккал, 2 г білків,
    10 г жирів, 10 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 25 порцій
    Для тарталеток:
    ❯ 90 г борошна
    ❯ 10 г порошку какао
    ❯ 60 г цукрової пудри
    ❯ 1/2 ч. л. меленої кориці
    ❯ 1/4 ч. л. цедри лимона
    ❯ 50 г пряникової крихти
    ❯ 1 яєчний жовток
    ❯ 80 г вершкового масла
    ❯ жир для змащування формочок
    Для крему:
    ❯ 2 яєчні жовтки
    ❯ 150 мл молока
    ❯ 50 г цукру
    ❯ 20 г крохмалю
    ❯ 125 г вершкового масла
    ❯ 1 ч. л. мигдального лікеру

    Покроковий процес приготування тістечок з мигдальним кремом

    Крок 1

    Вершкове масло розм’якшити за кімнатної температури. У глибоку миску просіяти борошно з порошком какао та цукровою пудрою, додати корицю, цедру лимона та пряникову крихту. Додати жовток та розм’якшене вершкове масло і руками вимісити гладке тісто. Загорнути тісто в харчову плівку та помістити в холодильник на 1 год.

    Крок 2

    Нагріти духовку до 170 °. Охолоджене тісто розподілити по змащенім жиром форм мочкам для тарталеток, посередині зробити поглиблення. Випікати тарталетки 8-10 хв.

    Крок 3

    Вершкове масло розм’якшити за кімнатної температури. Вогнетривкий посуд встановити на гарячу водяну баню
    і збивати жовтки з молоком, цукром та крохмалем до загусання. Масу зняти з вогню та дати охолонути. В окремому посуді вершкове масло збити за допомогою електричного міксера в пишну масу та підмішати до нього охолоджений крем. Додати мигдальний лікер та акуратно перемішати. Наповнити кремом тарталетки.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тістечка з мигдальним кремом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *