Перейти до вмісту
Головна » Тарталетки з сирним кремом

Тарталетки з сирним кремом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Тарталетки з сирним кремом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години 10 хвилин
    У 1 порції: 350 ккал, 14 г білків,
    17 г жирів, 35 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 40 г меленого мигдалю
    ❯ сіль
    ❯ 75 г цільнозернового борошна
    ❯ 65 г вершкового масла
    Для начинки:
    ❯ 130 г сиру
    ❯ 2 жовтки
    ❯ 1 пакетик ванільного цукру
    ❯ 2 ст. л. цукру
    ❯ 8–10 консервованих абрикосів
    ❯ 3 ст. л. зерна граната або заморожені ягоди

    Покроковий процес приготування тарталеток з сирним кремом

    Крок 1

    Мигдаль змішати з борошном і щіпкою солі. Вершкове масло нарізати, посипати сумішшю з мигдалю з борошном і рубати широким ножем до отримання крихт. Додати 2-3 стіл. ложки холодної води, замісити тісто, загорнути у харчову плівку і покласти в холодильник на 1 год.

    Крок 2

    Для начинки сир розтерти з двома видами цукру. Підмішати жовтки. Тісто тонко розкотити, вирізати з нього 4 кола і вислати формочки для тарталеток. Наколоти тісто вилкою, накрити папером для випікання, насипати сушений горох і випікати 10-12 хв при 180 °. Папір з горохом видалити. Наповнити тарталетки начинкою, викласти зверху скибочки абрикосів, посипати зернами граната чи ягодами та випікати 12 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тарталетки з сирним кремом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *