Перейти до вмісту
Головна » Тарталетки з помідорами

Тарталетки з помідорами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Тарталетки з помідорами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 хвилин
    У 1 порції: 220 ккал, 4 г білків,
    16 г жирів, 14 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 125 г козячого сиру
    ❯ 1 ст. л. рубаної зеленої цибулі
    ❯ 1/2 ст. л. рубаної зелені петрушки
    ❯ 1 ст. л. тертого пармезану
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ дрібка солі
    ❯ 0,5 кг готового листкового тіста
    ❯ 16 помідорів чері

    Покроковий процес приготування тарталеток з помідорами

    Крок 1

    Козячий сир, цибуля, зелень петрушки та пармезан змішати, посолити та поперчити.

    Крок 2

    Тісто розрізати на 16 трикутників і вислати ними формочки. Тісто часто наколоти виделкою і випікати тарталетки 6 хв. при 200°. Помідори надрізати та, видаливши насіння, наповнити сирною масою. Розкласти помідори по тарталетках та запікати ще 4 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тарталетки з помідорами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *