Перейти до вмісту
Головна » Бісквітний рулет з какао та ягодами

Бісквітний рулет з какао та ягодами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Бісквітний рулет з какао та ягодами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 хвилин
    У 1 порції: 250 ккал, 4 г білків,
    13 г жирів, 30 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 15 порцій:
    Для бісквіта:
    ❯ 5 яєць
    ❯ 160 г цукру
    ❯ 160 г борошна
    ❯ 1 ч. л. розпушувача
    ❯ 20 г просіяного порошку какао
    Для начинки:
    ❯ 150 г розм’якшеного вершкового масла
    ❯ 80 г цукрової пудри
    ❯ 2 ст. л. просіяного порошку какао
    ❯ 1 ст. л. мигдального лікеру
    ❯ 150 г свіжих або заморожених ягід
    ❯ 1/2 пакетика червоного желе для торта
    ❯ 30 г шоколаду

    Покроковий процес приготування бісквітного рулету

    Крок 1

    Для тесту білки відокремити від жовтків та збити у міцну піну. Жовтки збивати з цукром до отримання пишної світлої
    маси. Невеликими порціями підмішати просіяне борошно з какао та розпушувачем. В останню чергу акуратно ввести в тісто збиті білки. Вилити тісто на вистелений папером для випікання лист, розрівняти та випікати в духовці 8-10 хв при 200 °. Готовий бісквіт перекинути на посипаний цукром рушник. Папір видалити. Згорнути бісквіт разом з рушником в рулет і дати йому охолонути.

    Крок 2

    Для крему вершкове масло міксером у пишну масу з какао та цукровою пудрою. Додати лікер. Приготувати желе для торта згідно з інструкцією на пакуванні, залити їм ягоди. Бісквіт розгорнути, викласти ягідну начинку, поступово розподілити 2/3 масляного крему. Акуратно згорнути бісквіт у рулет, обмазати його кремом, що залишився, і прибрати в холодильник, щоб крем затвердів.

    Крок 3

    Тим часом шоколад натерти. Охолоджений бісквітний рулет посипати шоколадною стружкою та за бажанням прикрасити фігурками із шоколаду.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Бісквітний рулет з какао та ягодами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *