Перейти до вмісту
Головна » Рулет із кремом з авокадо

Рулет із кремом з авокадо

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Рулет із кремом з авокадо” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин
    У 1 порції: 290 ккал, 9 г білків,
    21 г жирів, 14 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    Для бісквіта:
    ❯ 4 яйця
    ❯ 100 г борошна
    ❯ 1 ч. л. розпушувача
    ❯ 100 г сметани або натурального йогурту
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    Для начинки:
    ❯ м’якуш 2 середніх авокадо
    ❯ 1 червона цибулина
    ❯ 200 г сирного сиру
    ❯ 1 печений червоний солодкий перець
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 2 гілочки рубаної петрушки

    Покроковий процес приготування рулету із кремом з авокадо

    Крок 1

    Для бісквіта білки відокремити від жовтків та збити в піну. Жовтки розтерти з йогуртом. Всипати борошно, просіяне з разрихлителем. Приправити сіллю та меленим чорним перцем. Підмішати збиті білки.

    Крок 2

    Викласти масу на вистелений папером для випікання лист і розрівняти. Помістити в духовку та випікати бл. 15 хв при 180 ° до золотистого кольору.

    Крок 3

    Гарячий бісквіт акуратно перекинути на рушник і видалити папір для випікання. Бісквіт за допомогою рушника згорнути у рулет. Дати охолонути.

    Крок 4

    Для начинки печений перець дрібно нарізати. Цибулю очистити та порубати. Авокадо змішати з сирним сиром, додати подрібнений солодкий перець і цибулю, посолити та поперчити.

    Крок 5

    Бісквіт намазати начинкою, посипати рубаною петрушкою і згорнути в рулет. Загорнути в харчову плівку і покласти в холодильник на 1 год. Перед подачею нарізати скибочками.

    ПОРАДА
    Урізноманітнюйте рецепт, додавши в тісто для бісквіта пучок рубаної зелені (петрушка, кріп, черемша, шпинат…) та 1 стіл. ложку меленого фундука.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рулет із кремом з авокадо. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *