Перейти до вмісту
Головна » Бісквітний рулет із мандаринами

Бісквітний рулет із мандаринами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Бісквітний рулет із мандаринами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 310 ккал, 4 г білків,
    14 г жирів, 16 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    – 180 г молочного або чорного шоколаду
    – 2 яєчні жовтки
    – 1 яйце
    – 1 ст. л. апельсинового лікеру
    – 90 г цукру
    – 250 мл жирних вершків
    – 300 мл соку апельсина
    – 4 ст. л. часточок консервованих мандаринів

    Покроковий процес приготування бісквітного рулету

    Крок 1

    Нагріти духовку до 190 °. Жовтки відокремити від білків та збити в пишну масу з цукром. Просіяти на масу какао, перемішати. Білки збити в міцну піну з сіллю та акуратно ввести в жовткову масу. Деко вистелити папером для випікання та змастити олією. Тісто вилити на деко і випікати 7-8 хв. Чистий рушник посипати цукровою пудрою і перевернути на нього випечений бісквітний корж, видалити папір. Згорнути корж у рулет і дати йому охолонути

    Крок 2

    Вершки збити міксером із загусником. Корж розгорнути та просочити лікером. Поверх коржа викласти збиті вершки та часточки фруктів. Згорнути в рулет

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Бісквітний рулет із мандаринами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *