Перейти до вмісту
Головна » Тістечка з какао та сиром

Тістечка з какао та сиром

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Тістечка з какао та сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 години 40 хвилин
    У 1 порції: 500 ккал, 9 г білків,
    40 г жирів, 24 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 12 шт.
    Для коржа:
    ❯ 5 яєць
    ❯ 5 ст. л. цукру
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 ст. л. порошку какао
    ❯ 4 ст. л. борошна
    Для крему:
    ❯ 500 г сиру
    ❯ 250 г вершкового масла
    ❯ 150 г цукру
    Для глазурі:
    ❯ 200 г вершкового масла
    ❯ 2 ст. л. порошку какао
    ❯ 2–3 ст. л. води
    ❯ 2 ст. л. крохмалю

    Покроковий процес приготування тістечок з какао

    Крок 1

    Нагріти духовку до 180 °. Для коржа жовтки відокремити від білків і збити в пишну масу з цукром. Додати рослинне
    олію та борошно, просіяне з какао, перемішати. Білки збити в міцну піну та акуратно перемішуючи, ввести тісто.

    Крок 2

    Вилити тісто на вистелений папером для випікання деко та випікати 10 хв.

    Крок 3

    Олію розм’якшити при кімнатній температурі та збити з цукром та сиром. Поступово розподілити крем поверх остиглого коржа.

    Крок 4

    Для глазурі на гарячій водяній бані розтопити масло з какао. Крохмаль розвести у 2–3 стіл. ложках холодної води, додати в какао-масу і збити до однорідності. Зняти глазур з водяної лазні. Залити сирний десерт теплою глазур’ю і дати їй затвердіти у холодильнику. Ніж занурити в гарячу воду та розрізати десерт на дванадцять прямокутних шматків.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тістечка з какао та сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *