Перейти до вмісту
Головна » Кавові тістечка з марципаном

Кавові тістечка з марципаном

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Кавові тістечка з марципаном” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин
    У 1 порції: 420 ккал, 7 г білків,
    14 г жирів, 69 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 4 яйця
    ❯ 4 ст. л. борошна
    ❯ 1 ч. л. розпушувача
    ❯ 4 ст. л. цукру
    ❯ 1 ч. л. меленої кави
    ❯ 2 ч. л. порошку какао
    ❯ абрикосовий джем
    ❯ 150 г кольорової марципанової маси
    ❯ 50 г мигдальної стружки
    ❯ 50 г шоколаду

    Покроковий процес приготування тістечок з марципаном

    Крок 1

    Яйця поділити на жовтки та білки. Жовтки розтерти з цукром добіла. Борошно з розпушувачем просіяти в миску, додати мелену каву і какао. Поєднати з жовтковою масою і, акуратно помішуючи віночком, ввести білки, збиті в міцну піну. Духовку нагріти до 200 °. Тісто вилити на вистелений папером для випікання лист і випікати основу бл. 12 хв. Дати охолонути.

    Крок 2

    Готову основу розрізати горизонтально на два коржі. Нижній корж намастити абрикосовим джемом, накрити другим коржем і зверху тонким шаром розподілити джем.

    Крок 3

    Марципанову масу розкотити в тонкий пласт більше основи та покрити весь пиріг, включаючи боки. Посипати мигдальною стружкою та поставити в холод. Охолоджений виріб нарізати порційними шматочками. Прикрасити візерунком із розтопленого шоколаду.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кавові тістечка з марципаном. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *