Рецепт “Фарширований перець у духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– Курячий фарш 600-700гр
– Цибуля 150гр
– Часник 1 зубок
– Чорний перець 1ч.л.
– Солодка паприка 1ч.л.
– Чилі 1-0,5 ч.л.
– Петрушка
– Сіль
– Болгарський перець 6шт
– Сир фета 150гр
– Яйця 2шт
– Вершки(30%) 100мл
Крок 1
Дуже дрібно нарізаємо цибулю, часник, петрушку та відправляємо у фарш. Добре солимо, додаємо чорний перець, солодку паприку і чилі. Добре вимішуємо фарш і трохи відбиваємо.
Крок 2
Беремо великий перець та розрізаємо на дві частини. Вирізаємо насіння. Змочуємо руки, формуємо кульки з фаршу і кладемо їх у половинки перцю. Тепер ретельно розподіляємо фарш по внутрішніх стінках перцю. Відправляємо до духовки на 20 хвилин при 230 градусах.
Крок 3
Розбиваємо 2 яйця, трохи солимо, перчимо і збиваємо. Тепер додаємо вершки та знову збиваємо.
Крок 4
Дістаємо перець та наливаємо в нього яєчну суміш. Далі зверху кладемо сир фета чи будь-який інший сир. Ставимо у духовку на 10 хвилин.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…