Рецепт “Філе судака у клярі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 340 ккал, 34 г білків,
11 г жирів, 25 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 400 г філе судака
❯ мелений чорний перець
❯ сіль
❯ 1 ст. л. соку лимона
❯ 1 пучок петрушки
❯ рослинна олія
❯ 4 ст. л. кукурудзяної крупи
Для кляру:
❯ 4 яйця
❯ 150 мл молока
❯ 1 склянка борошна
❯ 3 ст. л. оливкової олії
Для соусу:
❯ 2 зубчики часнику
❯ 2 ст. л. соку лимона
❯ 8 ст. л. майонезу
Крок 1
Філе судака вимити, добре обсушити та нарізати невеликими смужками. Рибу посолити, поперчити та збризнути соком лимона.
Крок 2
Приготувати кляр. Білки відокремити від жовтків, збити віночком у густу пишну піну та прибрати в холодильник. Жовтки збовтати з молоком, посолити, додати борошно. Підмішати збиті білки. Зелень сполоснути, воду струсити, листочки обірвати та порубати
Крок 3
Шматочки риби брати виделкою і вмочувати в кляр, потім в кукурудзяну крупу і знову в кляр. Обсмажувати рибу на гарячому олії до золотистої скоринки.
Крок 4
Для соусу часник очистити, потовкти, з’єднати з майонезом, соком лимона і більшою частиною зелені та добре збити. Рибу посипати зеленню, що залишилася, і подати з соусом.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…