Калорійність

Французький пиріг клафуті

Рецепт “Французький пиріг клафуті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 250 ккал, 6 г білків,
5 г жирів, 47 г вуглеводів

Інгредієнти

На 12 порцій:
❯ 320 г борошна
❯ 1 пакетик розпушувача
❯ 4 яйця
❯ 210 г цукру
❯ сіль
❯ 250 мл вершків
❯ 500 г смородини
❯ жир та борошно для змащування/посипання форми
❯ цукрова пудра

Покроковий процес приготування клафуті

Крок 1

Яйця збити з цукром і щіпкою солі. Збиваючи, влити вершки, порціями підмішати борошно з розпушувачем. Влити
тісто в змащену жиром і посипану борошном форму.

Крок 2

Нагріти духовку до 180 °. Ягоди вимити, обсушити та розподілити поверх тіста. Випікати 25 хв. Посипати запіканку цукровою пудрою.

Ягоди збережуть привабливий вигляд, якщо перед тим, як викласти їх на тісто, обваляти їх у невеликій кількості борошна.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Французький пиріг клафуті. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago