Рецепт “Французький пиріг клафуті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 250 ккал, 6 г білків,
5 г жирів, 47 г вуглеводів
На 12 порцій:
❯ 320 г борошна
❯ 1 пакетик розпушувача
❯ 4 яйця
❯ 210 г цукру
❯ сіль
❯ 250 мл вершків
❯ 500 г смородини
❯ жир та борошно для змащування/посипання форми
❯ цукрова пудра
Крок 1
Яйця збити з цукром і щіпкою солі. Збиваючи, влити вершки, порціями підмішати борошно з розпушувачем. Влити
тісто в змащену жиром і посипану борошном форму.
Крок 2
Нагріти духовку до 180 °. Ягоди вимити, обсушити та розподілити поверх тіста. Випікати 25 хв. Посипати запіканку цукровою пудрою.
Ягоди збережуть привабливий вигляд, якщо перед тим, як викласти їх на тісто, обваляти їх у невеликій кількості борошна.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…