Рецепт “Фунчоза з куркою та овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Калорії 74
Білки 7
Жири 1
Вуглеводи 9
– 150 г фунчози
– томати у власному соку
– 400 г курячого філе кінза або інша зелень
– 220 г печериць
– сіль, перець на смак
– 220 г болгарського перцю
– 200 г кабачка
– за бажанням: смажений арахіс, соєвий соус додати в кінці
Крок 1
Фунчозу залийте окропом так, щоб повністю покривав, і залиште на 10 хвилин
Крок 2
Куряче філе наріжте на шматочки та обсмажте на невеликій кількості олії до
готовності. Вогонь вищий за середній. Додати сіль і перець
Крок 3
Печериці почистьте і наріжте, якщо вони вже нарізані, то нічого не робити
треба. Наріжте також овочі як на фото
Крок 4
У сотейнику спочатку обсмажте перець 5 хвилин на великому вогні, помішуючи, потім додайте гриби, зменште вогонь на середній. Загасити ще 5 хвилин. Додати кабачок, тушкуйте ще 5 хвилин і додайте томати в соку. Добре розламайте томати лопаткою
Крок 5
Посоліть і залиште гасити 10 хвилин
Крок 6
Додайте до овочів куряче м’ясо
Крок 7
Фунчозу промийте холодною водою і додайте в сотейник. Все перемішайте та
прогрійте ще 1-2 хвилини під кришкою
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…