Рецепт “Гамбургер” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 810 ккал, 44 г білків,
60 г жирів, 26 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 1 цибулина
❯ 800 г рубаного м’яса асорті (свинина та яловичина у співвідношенні 1:1)
❯ 1 ст. л. діжонської гірчиці
❯ рослинна олія для смаження
❯ сіль
❯ 8 скибочок бекону
❯ 4 круглі кунжутні булочки
❯ 4 листи салату айсберг
❯ 1 великий помідор
❯ 4 ст. л. майонезу
Крок 1
Цибулю очистити, посікти та змішати з рубаним м’ясом і гірчицею. Масу посолити, поперчити та ретельно вимісити руками. Сформувати чотири круглі коржики завтовшки бл. 3 см і обсмажувати на сковороді-гриль по 5 хв із кожної сторони. На іншій сковороді обсмажувати до хрусткої скоринки скибочки бекону. Помідор вимити та нарізати кружальцями.
Крок 2
Кунжутні булочки акуратно розрізати на дві половинки та підрум’янити з внутрішнього боку на сковороді гриль.
Крок 3
На нижню половинку кожної булочки викласти спочатку лист салату, потім кільця помідорів, рубану котлету, скибочку обсмаженого бекону та 1 стіл. ложку майонезу. Накрити начинку верхньою половинкою булочки
і скріпити дерев’яною шпажкою. Подати бургери гарячими. За бажанням доповнити картоплею фрі.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…