Перейти до вмісту
Головна » Гамбургер

Гамбургер

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Гамбургер” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин
    У 1 порції: 810 ккал, 44 г білків,
    60 г жирів, 26 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 800 г рубаного м’яса асорті (свинина та яловичина у співвідношенні 1:1)
    ❯ 1 ст. л. діжонської гірчиці
    ❯ рослинна олія для смаження
    ❯ сіль
    ❯ 8 скибочок бекону
    ❯ 4 круглі кунжутні булочки
    ❯ 4 листи салату айсберг
    ❯ 1 великий помідор
    ❯ 4 ст. л. майонезу

    Покроковий процес приготування гамбургера

    Крок 1

    Цибулю очистити, посікти та змішати з рубаним м’ясом і гірчицею. Масу посолити, поперчити та ретельно вимісити руками. Сформувати чотири круглі коржики завтовшки бл. 3 см і обсмажувати на сковороді-гриль по 5 хв із кожної сторони. На іншій сковороді обсмажувати до хрусткої скоринки скибочки бекону. Помідор вимити та нарізати кружальцями.

    Крок 2

    Кунжутні булочки акуратно розрізати на дві половинки та підрум’янити з внутрішнього боку на сковороді гриль.

    Крок 3

    На нижню половинку кожної булочки викласти спочатку лист салату, потім кільця помідорів, рубану котлету, скибочку обсмаженого бекону та 1 стіл. ложку майонезу. Накрити начинку верхньою половинкою булочки
    і скріпити дерев’яною шпажкою. Подати бургери гарячими. За бажанням доповнити картоплею фрі.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гамбургер. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *