Перейти до вмісту
Головна » Кунжутні булочки з сиром

Кунжутні булочки з сиром

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Кунжутні булочки з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 10 хвилин
    У 1 порції: 520 ккал, 14 г білків,
    8 г жирів, 99 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 500 г житнього борошна
    ❯ 200 г житньої закваски
    ❯ 500 г пшеничного борошна
    ❯ 2 ч. л. солі
    ❯ 1 ст. л. оливкової олії
    ❯ 2 стручки перцю чилі
    ❯ 60 г тертого сиру
    ❯ 2 ст. л. молока
    ❯ насіння кунжуту для посипання

    Покроковий процес приготування кунжутних булочок

    Крок 1

    Насипати в миску житнє борошно. Додати закваску та 500 мл теплої води, ретельно перемішати та залишити в теплому місці на ніч. Наступного дня додати пшеничне борошно, сіль, оливкову олію та замісити пластичне тісто.
    (При необхідності підлити трохи теплої води.) Дати підійти у теплому місці 2 год, накривши серветкою.

    Крок 2

    Стручки перцю чилі вимити та очистити від насіння, м’якуш дрібно нарізати. Разом з тертим сиром вмісити в тісто, що підійшло. Розкачати тісто у товстий пласт і розрізати його на вісім рівних квадратів. Перекласти на вистиланий папером для випікання лист і залишити в теплому місці без протягів на 30 хв.

    Крок 3

    Нагріти духовку до 250 °. Поставити на нижній рівень духовки глибокий лист, наповнений водою. Вироби змочити молоком і посипати кунжутом. Випікати 5 хв, потім зменшити температуру в духовці до 180 ° і випікати булочки до рум’яної скоринки.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кунжутні булочки з сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *