Перейти до вмісту
Головна » Цибульний хліб

Цибульний хліб

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Цибульний хліб” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 10 хвилин
    У 1 порції: 510 ккал, 11 г білків,
    7 г жирів, 101 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 700 г житнього борошна
    ❯ 200 г житньої закваски
    ❯ 300 г пшеничного борошна
    ❯ 2 ч. л. солі
    ❯ 1/2 ч. л. меленого чорного перцю
    ❯ щіпка меленого коріандру
    ❯ 4 середні цибулини
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ 2 ст. л. молока

    Покроковий процес приготування цибульного хлібу

    Крок 1

    Насипати в миску 500 г житнього борошна. Додати закваску та 500 мл теплої води, ретельно перемішати та залишити в теплому місці на ніч. Наступного дня додати сіль, спеції, пшеничну і житнє борошно, що залишилося, замісити пластичне тісто. (При необхідності підлити трохи теплої води.) Дати тесту підійти у теплому місці 1-2 год.

    Крок 2

    Цибулю очистити, крупно порубати та обсмажувати на вершковому маслі до золотистого кольору. Втрутити у тісто. Сформувати три невеликі буханці та викласти на вистелений папером для випікання лист. Дати підійти у теплому
    місці 45 хв, накривши серветкою.

    Крок 3

    Нагріти духовку до 200 °. Вироби змочити молоком, зверху зробити 3-4 надрізи. Випікати бл. 30 хв до рум’яної скоринки.

    ПОРАДА
    З добавками ви можете експериментувати. Рекомендуємо незадовго до готовності посипати цибульний хліб тертим
    сиром. Ну дуже смачно!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Цибульний хліб. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *