Перейти до вмісту
Головна » Польський суп журек

Польський суп журек

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Польський суп журек” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 хвилин
    У 1 порції: 250 ккал, 7 г білків,
    17 г жирів, 18 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 200 г житньої закваски
    ❯ сіль
    ❯ кмин
    ❯ 10 г сушених лісових грибів або 100 г печериць
    ❯ 500 г картоплі
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ 100 г сметани
    ❯ 4 яйця (за бажанням)

    Покроковий процес приготування польського супу журек

    Крок 1

    У каструлю влити 1 л теплою води, додати житню закваску та ретельно перемішати. Сушені гриби попередньо замочити, печериці протерти вологою тканиною. До закваски додати дрібно нарізані гриби. Посолити,
    приправити кмином.

    Крок 2

    Картоплю вимити, очистити та нарізати кубиками. Додати в суп, довести до кипіння та варити на слабкому вогні прибл. 20 хв, поки картопля не стане м’якою.

    Крок 3

    Цибулю очистити та порубати. Обсмажувати на половині вершкового масла до золотистого кольору. Додати до супу незадовго до готовності картоплі. Зняти суп з вогню, заправити сметаною.

    Крок 4

    Яйця збовтати з сіллю і перцем і обсмажити на решті олії у вигляді тонких млинців. Нарізати та додати в готовий суп
    (або подати окремо).

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Польський суп журек. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *