Перейти до вмісту
Головна » Пісаладьєр цибульний тарт

Пісаладьєр цибульний тарт

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Пісаладьєр цибульний тарт” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    6 ПОРЦІЙ, 1 ГОДИНА 20 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    Для тесту:
    ❯ 300 г борошна
    ❯ 150 г вершкового масла
    ❯ 1/2 ч. л. солі
    ❯ 1 ст. л. цукру
    ❯ 80 мл води
    Для начинки:
    ❯ 5–6 великих цибулин
    ❯ 200 мл жирних вершків
    ❯ 2 яйця
    ❯ рослинна олія
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування пісаладьєра

    Крок 1

    Борошно перемішати із сіллю та цукром. Додати розм’якшене вершкове масло і руками розім’яти все на дрібну
    крихту. Вливаючи тонким струмком воду, вимісити гладке однорідне тісто.

    Крок 2

    Тісто добре обім’яти, тонко розкотити та вислати їм форму для тарта, зробивши борти. Тісто часто наколоти вилкою
    і до випікання помістити в холодильник.

    Крок 3

    Цибулини очистити та нарізати тонкими кільцями.

    Крок 4

    На сковороді на невеликої кількості рослинної олії, часто помішуючи, обсмажувати цибулю до прозорості. Цибуля
    посолити та поперчити та дати йому злегка підрум’янитися.

    Крок 5

    Сковороду з цибулею зняти з вогню і дати цибулі трохи охолонути. Яйця розбовтати з вершками, додати цибулю і злегка перемішати. Додати сіль та перець на смак.

    Крок 6

    Духовку нагріти до 180 °. Цибулеву начинку із заливкою викласти у форму на тісто та випікати виріб 30–35 хв.
    Готовий тарт подати теплим з салатом з овочів та свіжої зелені.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пісаладьєр цибульний тарт. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *