Перейти до вмісту
Головна » Тарт із яблучно-вершковим кремом

Тарт із яблучно-вершковим кремом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Тарт із яблучно-вершковим кремом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 ПОРЦІЇ, 1 ГОДИНА

    Інгредієнти

    Для тесту:
    ❯ 250 г борошна
    ❯ 125 г вершкового масла
    ❯ 1 яйце
    ❯ 100 г цукру
    ❯ 3 ст. л. води
    ❯ сіль
    Для крему та оформлення:
    ❯ 2 ст. л. яблучного джему
    ❯ 100 мл води
    ❯ 200 мл вершків
    ❯ 1 жовток
    ❯ 5 кисло-солодких яблук
    ❯ сік лимона
    ❯ 1 ст. л. цукру

    Покроковий процес приготування тарту із кремом

    Крок 1

    Для тіста масло порубати, просіяти на нього борошно, додати цукор, дрібку солі та руками розім’яти у дрібну крихту. Вбити яйце, додати воду і вимісити гладке тісто. Тісто розкотити, вислати їм форму, зробивши бортики, і наколоти вилкою. Випікати основу прибл. 10 хв. при 190°.

    Крок 2

    Яблука вимити та, не очищаючи, нарізати тонкими кружальцями. Збризкати яблука соком лимона, викласти на плоску тарілку і прогрівати в мікрохвильовій печі бл. 1 хв: кружки стануть м’якими та гнучкими.

    Крок 3

    Приготувати крем. У невеликому сотейнику джем розвести водою, довести до кипіння та варити 2 хв. У мисці
    розбовтати жовток з вершками та тонким струмком, добре перемішуючи, влити гарячу масу із джемом. Приготовлену суміш вилити на основу.

    Крок 4

    Гуртки яблук скласти стопочками, згорнути кожну рулетиком, поставити в крем і руками акуратно розгорнути “трояндочки”. Присипати “трояндочки” цукром і випікати виріб прибл. 25 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тарт із яблучно-вершковим кремом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *