Перейти до вмісту
Головна » Тарт яблучно-мигдальний

Тарт яблучно-мигдальний

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Тарт яблучно-мигдальний” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 ПОРЦІЇ, 1 ГОДИНА

    Інгредієнти

    ❯ 300 г яблук
    Для основи:
    ❯ 175 г бісквітного печива
    ❯ 75 г вершкового масла
    Для крему:
    ❯ 75 г вершкового масла
    ❯ 75 г цукру
    ❯ 2 яйця
    ❯ 75 г меленого мигдалю
    ❯ 1 ч. л. мигдального екстракту
    ❯ 50 г пелюсток мигдалю

    Покроковий процес приготування тарта

    Крок 1

    Духовку нагріти до 180 °. Підготувати роз’ємну форму для випікання (діаметром близько 20 см).

    Крок 2

    Приготувати основу тарта. Печиво стовкти в дрібну крихту і викласти в глибоку миску. Вершкове масло розтопити на повільному вогні, злегка остудити та вилити на крихту. Масу добре перемішати та викласти у форму рівним щільним шаром, роблячи борти. Форму з основою помістити у холодильник.

    Крок 3

    Для крему вершкове масло розм’якшити та збити з цукром у пишну однорідну масу. Не припиняючи збивати, ввести по одному яйця, додати мелений мигдаль та мигдальний екстракт.

    Крок 4

    Яблука вимити, очистити та, вилучивши серцевини з насінням, нарізати тонкими скибочками. Нарізані яблука викласти на основу тарта і покрити кремом.

    Крок 5

    Верх виробу добре розрівняти та посипати пелюстками мигдалю. Випікати 20-25 хв. Готовий тарт вийняти з духовки та дати йому охолонути у формі бл. 15 хв. Перекласти тарт на блюдо сервування. За бажанням посипати цукровою пудрою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тарт яблучно-мигдальний. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *