Перейти до вмісту
Головна » Тарт із кускусу з сиром

Тарт із кускусу з сиром

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Тарт із кускусу з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 ПОРЦІЇ, 30 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    ❯ 250 г кускуса
    ❯ 150 г твердого сиру
    ❯ 1 велика цибулина
    ❯ 2 яйця
    ❯ рослинна олія
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ мелений мускатний горіх
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування тарту із кускусу

    Крок 1

    Цибулину очистити та дрібно нарізати. Сир натерти на великій тертці.

    Крок 2

    На сковороді на гарячій рослинній олії обсмажувати цибулю до прозорості. Обсмажену цибулю зняти з вогню та остудити

    Крок 3

    У каструлі залити кускус 400 мл окропу, накрити кришкою і дати настоятися прибл. 7 хв.

    Крок 4

    Набряклий кускус розім’яти вилкою, посолити, поперчити, приправити мускатним горіхом.

    Крок 5

    Дати кускус охолонути, перемішати його з обсмаженим цибулею, вбити яйця, додати тертий сир та добре перемішати.

    Крок 6

    Форму для випікання змастити олією. Духовку нагріти до 190 °.

    Крок 7

    У підготовлену форму викласти щільним рівномірним шаром кускус із добавками. Верх виробу акуратний розрівняти. Вершкове масло дрібно посікти та посипати виріб.

    Крок 8

    Випікати тарт із кускуса бл. 25 хв. Подати тарт теплим як доповнення до основної страви.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тарт із кускусу з сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *