Перейти до вмісту
Головна » Пиріжок із кускуса

Пиріжок із кускуса

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Пиріжок із кускуса” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 10 хвилин
    У 1 порції: 367 ккал, 16 г білків,
    14 г жирів, 15 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 250 г кускуса
    ❯ 150 г твердого сиру
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 яйця
    ❯ рослинна олія для смаження та змащування форми
    ❯ тертий мускатний горіх
    ❯ сіль
    ❯ листя петрушки для прикраси

    Покроковий процес приготування пирога із кускуса

    Крок 1

    Кускус залити 400 мл окропу, накрити рушником і дати настоятися. Сир натерти на великій тертці. Цибулю очистити, порубати та обсмажувати на сковороді на 1 стіл. ложці рослинної олії до золотистого кольору, часто помішуючи.

    Крок 2

    Коли крупа вбере всю воду, посолити, поперчити, додати мускатний горіх, обсмажену цибулю і добре перемішати. Вбити яйця, додати тертий сир і ще раз все перемішати

    Крок 3

    Нагріти духовку до 190 °. Деко або форму для випікання змастити олією, викласти підготовлену суміш, поверхню розрівняти ложкою. Випікати в духовці прибл. 20-25 хв до рум’яної скоринки. Готовий пиріжок розрізати на порційні шматки та подати, прикрасивши листочками зелені

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пиріжок із кускуса. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *