Перейти до вмісту
Головна » Оладки пофферчес

Оладки пофферчес

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Оладки пофферчес з пшеничного та гречаного борошна” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 50 хвилин
    У 1 порції: 620 ккал, 12 г білків,
    35 г жирів, 64 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 150 г вершкового масла
    ❯ 200 г пшеничного борошна
    ❯ 50 г гречаного борошна
    ❯ дрібка солі
    ❯ 1 ч. л. цукру
    ❯ 5 г сухих дріжджів
    ❯ 350 мл молока
    ❯ 1 яйце
    ❯ цукрова пудра

    Покроковий процес приготування оладків пофферчес

    Крок 1

    Для млинця молоко злегка нагріти та розтопити в ньому половину вершкового масла. Пшеничне і гречане борошно просіяти в миску, додати дріжджі, щіпку солі, 1 чайн. ложку цукру, влити 60 мл теплого молока з олією, добре перемішати, накрити серветкою і поставити в тепле місце підходити.

    Крок 2

    Влити молоко з маслом, що залишилося, вбити яйце і перемішати до отримання однорідної маси без грудочок. Накрити серветкою і залишити підходити в теплому місці без протягів на 1 год.

    Крок 3

    Нагріти на сковороді невелику кількість вершкового масла і, викладаючи тісто столовою ложкою, порційно обсмажувати на ньому млинці до золотаво-коричневого кольору.

    Крок 4

    Масло, що залишилося дрібно нарізати. Обсмажені млинці посипати шматочками олії та цукровою пудрою. Подати гарячими.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Оладки пофферчес. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *