Перейти до вмісту
Головна » Пишні оладки на пахті

Пишні оладки на пахті

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Пишні оладки на пахті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 55 хвилин
    У 1 порції: 630 ккал, 14 г білків,
    29 г жирів, 59 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 180 г борошна
    ❯ 1 ст. л. манної крупи
    ❯ сіль
    ❯ 1 ч. л. розпушувача
    ❯ 2 ст. л. цукру
    ❯ 3 яйця
    ❯ 250 мл молока
    ❯ 250 мл пахти
    ❯ 1 ч. л. тертої цедри апельсина
    ❯ 1 ст. л. вершкового масла
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    Для підливки:
    ❯ 40 мл свіжого соку апельсина
    ❯ цукор
    ❯ 60 г топленої олії
    ❯ 1 ст. л. апельсинового або лимонного лікеру

    Покроковий процес приготування оладків на пахті

    Крок 1

    Борошно просіяти з розпушувачем. Додати манну крупу, цукор, щіпку солі та терту цедру апельсина. Вбити яйця. Влити молоко та пахту і добре перемішати. Млинне тісто, що пройшло, накрити серветкою і залишити настоюватись на 20 хв при кімнатній температурі.

    Крок 2

    Нагріти на сковороді 1 ст. ложку вершкового масла з 3 стіл. ложками рослинної олії та обсмажувати оладки, викладаючи тісто столовою ложкою, до золотаво-коричневого кольору.

    Крок 3

    Для підливки свіжий сік апельсина довести до кипіння. Додати цукор до смаку. Підмішати топлене масло і злегка збити. Зняти з вогню. Підмішати апельсиновий лікер. Подати на стіл з оладками.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пишні оладки на пахті. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *