Калорійність

Гарбузове пюре з імбиром

Рецепт “Гарбузове пюре з імбиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 610 ккал, 14 г білків,
37 г жирів, 61 г вуглеводів

Інгредієнти

На 4 порції:
❯ 900 г м’якоті гарбуза
❯ 2 ст. л. олії з насіння гарбуза
❯ 25 г свіжонатертого кореня імбиру
❯ 50 г вершкового масла
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 1 цукіні
❯ 4 моркви
❯ 2 ст. л. смаженого насіння гарбуза

Покроковий процес приготування гарбузового пюре

Крок 1

М’якуш гарбуза нарізати кубиками та викласти в каструлю. Влити невелику кількість води та тушити гарбуз до м’якості

Крок 2

Імбир обсмажувати на половині вершкового масла 2 хв і підмішати до гарбуза. Гарбуз з імбиром протерти через сито, додати олія з насіння гарбуза, посолити та поперчити до смаку.

Крок 3

Цукіні та моркву очистити, нарізати тонкою соломкою та обсмажити на вершковому маслі, що залишилося. Пюре подати з обсмаженими овочами, посипавши насінням.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Гарбузове пюре з імбиром. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago