Рецепт “Гарбузові булочки з корицею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
15 ВИРОБІВ, 2 ГОДИНИ
❯ 150 г готового гарбузового пюре
❯ 5 г сухих пекарських дріжджів
❯ 50 мл води
❯ 50 г цукру
❯ 1/4 ч. л. солі
❯ 40 г вершкового масла
❯ 100 мл молока
❯ 400 г борошна
❯ рослинна олія
❯ 1 жовток
❯ 1 ст. л. меленої кориці
❯ цукрова пудра
Крок 1
Вершкове масло розтопити та злегка охолодити. Дріжджі у невеликому посуді залити теплою водою та відставити на кілька хвилин.
Крок 2
У глибокій мисці гарбузове пюре перемішати із сіллю і цукром, додати тепле молоко, розтоплене масло і добре перемішати. Влити воду з дріжджами та перемішати повторно. Підмішуючи порціями борошно, що просіює, вимісити
м’яке липке тісто.
Крок 3
Тісто добре обім’яти, змастити олією, накрити в мисці тканинною серветкою і дати підійти в теплому місці 30 хв.
Крок 4
Підготувати вистелений пергаментом лист. Тісто розділити на 15 рівних частин, кожну розтягнути в тонкий джгут і присипати корицею. Сформувати булочки, скручуючи джгути по спіралі, і відсадити вироби на лист. Дати підійти 20 хв.
Крок 5
Духовку нагріти до 200 °. Жовток розбовтати та змастити булочки. Випікати вироби 20-25 хв. Гарячими посипати
цукровою пудрою.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…