Рецепт “Гарбузи запечені з рисом та овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
4 ПОРЦІЇ, 1 ГОДИНА 20 ХВИЛИН
❯ 2 невеликі мускатні гарбузи
❯ 120 г рису
❯ 2 цибулини
❯ 1 ст. л. приправи (чорний перець, мускатний горіх, гвоздика, кориця)
❯ 6 ст. л. рослинної олії
❯ 6 дрібних помідорів чері
❯ кілька гілочок петрушки
❯ 2 ст. л. пармезану
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Духовку нагріти до 220 °. Гарбузи розрізати навпіл і вибрати м’якуш із насінням. Зробити на м’якоті часті надрізи, збризкати 4 ст. л. олії, присипати 2/3 приправи, накрити фольгою і запікати 30 хв.
Крок 2
Помідори вимити та нарізати половинками. Очищені цибулини порубати та обсмажувати на 2 ст. л. олії до прозорості. Додати помідори. Рис відварити аль-денте.
Крок 3
З гарбузів вибрати частину м’якоті, залишивши стінки прибл. 2 см. Вибраний м’якуш перемішати з рисом, цибулею та помідорами, додати спеції, сіль та перець на смак і викласти у гарбуза. Запікати гарбуза 15 хв. Гарячі гарбузи посипати пармезаном. Перед подачею прикрасити листочками петрушки.
Гарбуз відмінно підходить для приготування та закусочних, та десертних страв. Усі вирішують прянощі та спеції, а гарбуз по-справжньому любить їх.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…